Director interimar la Medserv Min. Își va depune candidatura și pentru directoratul CEO

Gabriel Giorgi va prelua conducerea societății Medserv Min. Social democratul anunță că va încheia contractul pe o perioadă de patru luni.

Nu este prima funcție de acest gen pentru Gabriel Giorgi. Acetsa a mai condus și Minprest Rovinari timp de opt ani.

”În ultima perioadă am purtat negocieri cu reprezentanții Consiliului de Administrație ai Medserv Min și zilele trecute am ajuns la un acord. Acum urmează ca dumnealor să facă pașii procedurali, astfel încât să se definitiveze prin închierea unui mandat pe perioadă de interimat. Eu mi-am dat acordul, acum urmează ca cei din Consiliul de Administrație, dacă consideră oportun, să meargă până la finalizarea acestei proceduri. Contractul se va face având la bază prevederile Ordonanței 109 și stiți bine că primul contract de mandat se încheie pe o perioadă de patru luni, urmând ca, dacă este cazul, să se prelungească pentru încă două luni. Dar este posibil ca în această perioadă să să finalizeze procedura de selecție a viitorului manager și să se încheie și contractul de mandat pe perioadă de interimat”, a transmis Gabriel Giorgi, într-un interviu la Radio Infinit.

De asemenea, Giorgi își va depune candidatura și pentru un post în cadrul directoratului CEO: ”Probabil o să îmi depun dosarul de concurs și la Medserv Min, cum o să îmi pun candidatura și pentru un post în directoratul Complexului Energetic Oltenia. Eu consider că în momentul actual directoratul Complexului Energetic Oltenia este amputat și, din păcate, domnul Plaveti nu are cu cine să lucreze acolo. Mă recomandă experiența, mă recomandă implicarea mea, mă recomandă faptul că sunt din Târgu Jiu și îmi doresc ca județul Gorj să aibă o economie puternică pe viitor”.

Vizualizări: 1,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: