Derby de Târgu Jiu se joacă miercuri în Cupa României

Pandurii Târgu Jiu va debuta oficial în competiţiile din noul sezon miercuri seară, atunci când vor juca în turul trei al Cupei României. Derby-ul de Târgu Jiu cu ACS Viitorul este programat pe Stadionul Municipal, cu începere de la ora 20:00.

 Cu lotul încă nedefinitivat pentru noul sezon, Pandurii debutează miercuri în cupă, acolo unde au un adversar cu un avans de patru etape în campionat. ACS Viitorul Târgu Jiu a început deja de o lună noul sezon din Liga 2 şi, teoretic, este echipa creditată cu prima şansă de a merge în etapa următoare a competiţiei, atât prin prisma lotului care este mai valoros dar şi a faptului că este deja în competiţie oficială de aproximativ o lună. În plus, ACS Viitorul a primit cele mai valoroase întăriri de la Pandurii în această vară, experimentaţii jucători Dodoi şi Brânzan, şi apoi Acosta, fiind luaţi direct din vestiarul pandurilor. Până acum însă cei trei au părut mai degrabă „cadoul otrăvit” oferit adversarilor din oraş de cei de la Pandurii, pentru că nici unul dintre ei nu a confirmat.

ACS Viitorul nu se poate lăuda decât cu un punct în patru etape în care a jucat dezamăgitor dacă e să ne raportăm la sezonul trecut când era pe val cu un lot mult mai tânăr cu jucători lipsiţi de experienţa Ligii 2.

Biletele pentru meciul de miercuri seară, care se joacă pe Municipal, cu începere de la ora 20:00, s-au pus deja în vânzare la casa de bilete a Stadionului Municipal. Preţul acestora este de 10 lei la peluze şi 15 lei la sectorul VIP.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: