Demisie la Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Schimbare și la o școală, după doar câteva zile de la numire

Corina Panduru și-a dat demisia din funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj, ordinul de numire fiind semnat luni de ministrul Ligia Deca. Interesant de văzut cine urmează să ia locul acesteia.

Panduru ar fi demisionat, spun surse, acum două săptămâni, dar ordinul de încetare a fost semnat abia luni, 11 decembrie.

Culmea este că având aceste informații, demisia Corinei Panduru din funcția de inspector și știind că aceasta se întoarce pe postul de director la Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu”, inspectorul general Marcela Mrejeru totuși a numit un director interimar. Pe colega sa de partid Mădălina Negrescu.  


Practic, a creat cu bună știință o situație bulversantă pentru școală și inclusiv pentru persoana care a fost director doar câteva zile. 

Corina Panduru a revenit la catedră pe 11 decembrie. Pandurul a publicat luni o știre conform căreia pe 27 noiembrie Mădălina Negrescu a fost numită director la Școala 8 ”Constantin Săvoiu”, tot luni fiind ziua în care hotărâre Consiliului de Administrație a fost publicată pe siteul ISJ Gorj.

Vizualizări: 10,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: