Șantierul de la Spitalul Județean va fi prelungit

Încă aproape trei luni de șantier la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba, mai exact, despre sediul de pe strada Tudor Vladimirescu, unde se fac, de câțiva ani, lucrări de reabilitare energetică.

Sunt lucrări care au fost tărăgănate ba de pandemie, ba de muncitorii care au părăsit șantierul, ba de prețurile care au crescut la materiale.

Ultimatumul lansat acum de Consiliul Județean Gorj este că lucrările vor fi gata în februarie, anul viitor. „În ianuarie și februarie, va continua reabilitarea energetică. E greu să lucrezi cu spații în care trebuie să ai un flux de pacienți. Am avut o problemă în perioada pandemiei. Am stopat contractul. Am avut o problemă când a fost un flux mare de pacient, dar am avut sprijinul anumitor șefi de secție care ne-au sprijinit. Știu că a fost un disconfort pentru pacienți, pentru desfășurarea actului medical, dar nu ne permiteam să nu modernizăm atunci când avem bani europeni”, a spus Cosmin Popescu, într-o emisiune la Radio Accent.

Lucrările ar fi trebuit să fie gata la sfârșitul acestui an. Constau în reabilitarea energetică a clădirii și schimbarea instalației electrice. 

Investiția e pe fonduri europene și se ridică la peste 20 de milioane de lei. Perioada de implementare transmisă la debutul lucrărilor era 23 februarie 2016 – 31 august 2020.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: