Decizie pentru chirurgul Neață - update

update: 12:05: Medicul Neață rămâne sub control judiciar: ”Menține măsura preventivă a controlului judiciar privind pe inculpatul Neață Gheorghe, ca fiind temeinică şi legală. În temeiul art. 275 alin.3 C.pr.pen, cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept la contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată prin punerea la dispozi?ie prin mijlocirea grefei, azi 08.01.2024, la Tribunalul Gorj”.

Știre inițială ora 8:30: Medicul chirurg Gheorghe Neață află, luni, dacă îi va fi prelungită măsura controlului judiciar. El este judecat pentru ucidere din culpă și a fost pus sub control judiciar.

De câteva luni, după ce i-a fost deschis un nou dosar penal, medicul nu mai lucrează în Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Târgu Jiu, ci doar în Ambulatoriu. 

El a fost trimis în judecată pentru luare de mită și ucidere din culpă. Familiile a două paciente l-au acuzat de malpraxis după ce femeile au murit în urma unor complicații apărute după intervenții chirurgicale făcute de medicul Neață. Mai mulți pacienți ori rude ale bolnavilor au declarat și că i-ar fi dat bani doctorului. 

Vizualizări: 4,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: