Scandal făcut de un client băut

Un gorjean din Peșteana a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Acesta este acuzat că, într-o seară de octombrie a anului trecut, a mers băut la o cârciumă. Vânzătoarea a refuzat să îi dea o bere, pentru că era deja beat.

Supărat, chefliul s-a îndreptat către tejgheaua unde se afla vânzătoarea și început să îi reproșeze faptul că, în urmă cu aproximativ două luni, i-ar fi luat din incinta localului o pereche de ochelari pe care îi pierduse.

Femeia a încercat să îl calmeze, dar bărbatul a continuat să-i adreseze injurii şi să o ameninţe că o va tăia atât pe ea, cât şi pe membrii familiei acesteia, scoțând, pentru scurt timp, din buzunarul drept de la pantaloni, un obiect tăietor-înţepător, tip cuţit, cu lama de aproximativ 10 cm.

Vânzătoarea, speriată, și-a anunțat patronul, acesta a ajuns rapid la fața locului și i-a cerut să apese butonul de panică. Suspectul a plecat înainte de sosirea poliției, dar au rămas în urmă imaginile surprinse de camerele de supraveghere, astfel că fapta a fost ușor de probat.

Vizualizări: 1,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: