Cum s-a petrecut tragedia din Baia de Fier

Peste patruzeci de metri a alunecat în prăpastie mașina condusă de gorjeanul de 62 de ani care și-a pierdut viața, marți seara, în localitatea Baia de Fier. Bărbatul conducea o camionetă încărcată cu lemne când a pierdut controlul mașinii și a alunecat în râpă. 

În mașină, se mai afla un tânăr de 25 de ani care a reușit să se salveze. A coborât în sat și a alertat rudele și Poliția.  

"Zona este foarte greu accesibilă, fară semnal. Drumul este îngust. L-a furat de spate și a alunecat în râpă vreo 40 de metri. Când am ajuns noi la fața locului, deja bărbatul era scos din mașină de rude. L-am găsit lângă mașină, dar nu mai avea semne vitale. N-am putut decât să recuperăm trupul neînsuflețit", a spus Sabin Cornoiu, șeful Salvamont.  

Polițiștii au deschis un dosar penal și verifică circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. "Din verificări, polițiștii au stabilit că în autoturism s-ar mai fi aflat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului", a transmis Oana Vlăduț, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. 

Galerie foto



Vizualizări: 2,967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: