Cum pot obține tinerii din Rovinari finanțări de câte 25 de mii de euro

Cursuri gratuite de antreprenoriat, la finalul cărora cei care le urmează pot primi fonduri importante să-și deschidă o afacere. Este vorba de un proiect implementat la Rovinari și care este dedicat tinerilor cu vârsta între 16 și 29 de ani. 

La finalul cursurilor, tinerii au șansa de a se angaja ori de a-și începe propria afacere. Pot obține o finanțare de 25 de mii de euro. 

"Așadar:

- dacă aveți vârsta cuprinsă între 16 și 29 ani;

- dacă nu sunteți angajați nicăieri în momentul înscrierii în proiect; 

- dacă sunteți absolvenți de liceu sau facultate; 

- dacă nu sunteți înscriși într-o altă formă de învățământ;

- dacă vă doriți să începeți o afacere, vă așteptăm joi, 13.10.2022, ora 14:00, în Sala de Ședințe a Primăriei orașului Rovinari, pentru a vă înscrie la cursuri gratuite de antreprenoriat", anunță Primăria Rovinari.

La finalul cursului, participanții vor primi o subvenție de 200 de lei, dar și posibilitatea obținerii unei finanțări în valoare de 25.000 de euro pentru a porni o afacere.

Pe lângă cursurile de antreprenoriat, cei interesați pot opta și pentru un curs de montator rigips sau lucrător în alimentație, la finalul căruia vor primi o subvenție de 1800 de lei, dar și posibilitatea de a se angaja.

Proiectul este implementat de Asociația Grup de Acțiune Locală - Sudul Gorjului, în parteneriat cu Asociația Federația Patronatelor din Oltenia și Federația Patronatelor Întreprinderilor de la Mici la Mari. 

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: