Cum arată bărbatul acuzat că a împușcat o persoană. A fost pus la dispoziție un elicopter MAI

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a făcut câteva precizări legat de cazul bărbatului din Gorj, care a împușcat o persoană în picioare și abdomen. Jandarmii din Gorj sunt sprijiniți de alți colegi din alte județe. A fost pus la dispoziția echipelor de anchetă și un ecliopter al MAI.

”Din dispoziția conducerii IGPR, efectivele de polițiști care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, acționează colegi din județele limitrofe, precum și specialiști din Aparatul Central al Poliției Române.

De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenați în căutări sunt sprijiniți de jandarmii din județele învecinate și de la o grupare mobilă de jandarmi.

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Rugăm cetățenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină și să ne apeleze de îndată, la 112”, au transmis oamenii legii.

Interlopul Petre Stăncioi este dat în urmărire după ce l-a împușcat pe concubinul fostei sale soții. S-a întâmplat, noaptea trecută, în localitatea Turcinești. După ce l-a împușcat pe bărbatul de 49 de ani, Petre Stăncioi a fugit. 

Este căutat și la această oră. Sunt filtre la toate ieșirile din județ. Sunt verificate mașinile, iar un elicopter al MAI a fost trimis în sprijinul polițiștilor din Gorj.

Bărbatul a mai fost cercetat si condamnat și în trecut pentru furturi din locuință. Acum era judecat într-un dosar în care este cercetat pentru șantaj.

În Turcinești, localnicii sunt îngroziți. "Am auzit niște bubuituri. Nu am știut ce era. Părea ca o petardă. Apoi am aflat. Va dați seama că ne e frică. E un om periculos", a spus un localnic. "Am fost oprit în trafic. Mi s-a percheziționat mașina. Nu mi s-a spus de ce. Am aflat apoi și am mai văzut filtre similare și la ieșirea din Gorj spre Vâlcea", a spus un șofer. 

Galerie foto



Vizualizări: 2,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: