Cum alegi pachetul de servicii pentru înmormântare potrivit

Organizarea unei înmormântări necesită un efort financiar ridicat pentru familie, ceea ce face depășirea situației mult mai dificilă. Pentru a veni în ajutorul celor îndurerați, firmele de pompe funebre au creat pachete speciale de servicii care conțin toate procedurile necesare înaintea și în timpul ceremoniei, la prețuri adaptate pentru diferite categorii de buget. Oferta este foarte variată tocmai pentru ca fiecare persoană să poată găsi cu ușurință soluțiile potrivite situației în care se află și să poată respecta totodată obiceiurile și tradițiile de înmormântare. Descoperă opțiunile de pachete funerare complete propuse de Memorium și alege varianta care acoperă în totalitate nevoile și cerințele tale pentru înmormântare!

Stabilește bugetul


Primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să ai siguranța unei alegeri corecte este să setezi un prag financiar pe care îți permiți să îl cheltui pentru pregătirile de înmormântare. Plecând de la această sumă îți va fi mult mai ușor să triezi soluțiile și serviciile funerare pe care le ai la dispoziție în așa fel încât să poți parcurge toate procedurile specifice fără să fie nevoie să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea sau profesionalismul acestora. 

Alege o firmă de servicii funerare


După ce ai analizat opțiunile de pe piață, este timpul să alegi varianta care se pliază întocmai nevoilor și așteptărilor tale, atât din punct de vedere al serviciilor oferite, cât și al costurilor. Este important să te orientezi către o variantă care are sediul cât mai aproape de domiciliul tău și oferă servicii în regim non-stop în așa fel încât să te bucuri de disponibilitate și promptitudine la orice oră din zi sau din noapte. 

Verifică dacă poți obține ajutor de deces


Un factor important care contribuie la stabilirea costurilor totale de înmormântare îl reprezintă ajutorul de deces. Acesta constă într-o sumă de bani oferită de către stat familiilor îndurerate pentru a suporta mai ușor cheltuielile de înmormântare. Suma se acordă în cazul în care decedatul era asigurat sau pensionar și poate fi accesată doar de către membrii apropiați ai familiei. 

Fă o listă a elementelor și procedurilor mortuare de care ai nevoie


După ce ai stabilit limitele financiare și sursele de ajutor de care poți beneficia, poți începe să faci o listă a tuturor serviciilor și accesoriilor de care ai nevoie pentru înmormântare. Majoritatea pachetelor conțin tot ce înseamnă proceduri de pregătire a decedatului, transport, organizarea ceremoniei și intermedierea locului de veci, dar și totalitatea elementelor mortuare obligatorii, de la sicriu, cruci și coroane, la icoane, batiste prosoape, pachete pentru pomană și alte simboluri religioase. Stabilind cu exactitate care sunt nevoile și cerințele personale pentru înmormântare îți va fi mai ușor să alegi unul dintre pachetele prezentate. 

Solicită o ofertă personalizată


Un lucru important de menționat este faptul că Memorium îți oferă posibilitatea să ajustezi orice pachet după dorințe proprii în așa fel încât să se plieze în totalitate modului în care vrei să se desfășoare ceremonia de înmormântare. Fiecare modificare are impact direct asupra prețului, ceea ce înseamnă că poți face ajustări în avantajul tău în așa fel încât să plătești un preț cât mai mic, fără să faci compromisuri în ceea ce privește calitatea. 

Pierderea unei persoane apropiate este un moment de grea încercare care aduce multă durere și tristețe în sufletul membrilor familiei. Pentru ca situația să nu fie și mai dificilă, este de preferat să se opteze pentru servicii funerare specializate, la prețuri adaptate în funcție de posibilități. Pe această cale întreaga responsabilitate organizatorică să fie delegată unor profesioniști, fără ca această formă de ajutor să reprezinte un efort suplimentar.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: