Cu cine va juca Ştiinţa Turceni meciurile de baraj

Știința Turceni  va reprezenta Gorjul la barajul de promovare în Liga 3, după ce a fost desemnată campioană județeană de către AJF Gorj. Formaţia oraşului Turceni a fost singura echipă care a garantat că poate respecta protocolul medical pentru fotbalul amator şi acum are şansa de a reveni în eşalonul trei al fotbalului românesc.

Clasată pe primul loc în momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei, cu 37 puncte acumulate în 14 etape, Știința Turceni a fost desemnată campioana Ligii 4 Gorj. Decizia a fost luată de Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Gorj după discuțiile purtate cu toate cele trei echipe implicate în lupta pentru titlul județean.

Contracandidate Petrolul Bustuchin (32 puncte) și Vulturii Fărcășești (31 puncte) au anunțat că nu mai sunt interesate de prezenta la barajul pentru promovare, deoarece nu pot îndeplini protocolul medical pentru fotbalul amator, care implică, la fel ca cel profesionist, teste pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Știința Turceni va întâlni la baraj reprezentantele județelor Arad și Caraș Severin, în mini-turneul pentru promovarea în Liga 3, programat în intervalul 1-9 august.

Dacă la Arad, Victoria Zăbrani a fost deja desemnată campioană județeană, județul Caraș Severin e pus într-o situație ingrată. Liga 4 e formată din două serii, iar un eventual joc de baraj pentru desemnarea campioanei se poate disputa doar cu respectarea protocolului medical, care implică cheltuieli foarte mari. Progresul Ezeris și Rapid Buchin sunt pe primul loc în Zona Oravița, respectiv Zona Caransebeș.

Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: