CSO Turceni a reușit prima victorie pe teren propriu din acest sezon

CSO Turceni a reușit să obțină prima victorie pe teren propriu din acest sezon. Echipa gorjeană a învins, pe teren propriu, pe Jiul Petroșani, cu scorul de 3-1.

CSO Turceni a înregistrat în acest weekend, în etapa a doua din play-out, prima victorie pe teren propriu din acest sezon. După ce consemnaseră recent și prima victorie a sezonului în sezonul regulat, înregistrată în deplasare, la Craiova, cei de la CSO Turceni se pot lăuda și cu prima victorie de pe teren propriu. Chiar dacă nu îi ajută să părăsească ultima poziție din play-out-ul seriei a șaptea, victoria cu Jiul este totuși una de palmares. „Prima victorie de acasă, părăsim ultimul loc din clasamentul ligii a 3-a din cele 100 de echipe. O victorie foarte importantă pentru toată lumea care susține această echipă, dar și pentru moralul nostru. Creștem în joc de la meci la meci, ambiția și determinarea de astăzi trebuie să fie mereu”, au anunțat cei de la Turceni pe pagina echipei, acolo unde au mulțumit sutelor de spectatori care i-au susținut: „Mulțumim tuturor pentru susținere, de acum încolo vrem să vă răsplătim cu bucuria victoriilor, dorim sa fiți alături de noi și de aici încolo. Vom lupta pentru fiecare punct și vrem să ducem Turceniul cât mai sus. Acest oraș merită mai mult, comunitatea locală iubește acest sport, dovadă numărului mare de spectatori prezenți mereu la fiecare meci”.

Cu un moral bun, cei de la Turceni vor întâlni săptămâna viitoare cealaltă echipă gorjeană din seria 7, cea de la Cărbunești.

Galerie foto


Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: