CSM Târgu Jiu și CS Pandurii au o campioană balcanică la Maratonul Atenei!

Atletismul gorjean reușește o nouă performanță istorică, un titlu de campioană balcanică, adus de atleta Alina Eremia. Sportiva legitimată la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii, a devenit campioană balcanică cu echipa României în proba de maraton, competiție desfășurată pe data de 12 noiembrie, la Atena.

După ce a cucerit titlul de vicecampioană balcanică în proba de semimaraton cu echipa României, la începutul lunii septembrie, la Balcaniada de Semimaraton din Macedonia, Alina Eremia a cunoscut acum, din nou, gloria europeană. În întrecerea care a avut loc în weekend, Alina Eremia a reușit să câștige aurul, pe echipe, la Maratonul Atenei, a informat site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

„Desfășurat pe unul dintre cele mai dificile trasee din lume, Maratonul Atenei, desfășurat în cadrul Campionatului Balcanic de Maraton, a strâns la start sute de atlete de excepție din zona Balcanilor. Printre aceste atlete s-a numărat și Alina Eremia, sportivă cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu - CS Pandurii, pregătită de profesorul Ion Bură”, a anunțat sursa citată. Antrenorul care a scris istorie pentru atletismul gorjean, Ion Bură, crede că Alina Eremia are toate datele pentru a face pasul către marile competiții atletice.

”Alina are acum vârsta la care trebuie să se gândească serios să se antreneze pentru marea performanță. Are tot cei trebuie să dovedească acest lucru, că poate să alerge performanțe de valoare la această probă”, a declarat antrenorul Ion Bură, pentru csmtargujiu.ro, acesta fiind cel care se ocupă de pregătirea Alinei Eremia în cadrul secției de atletism de la CSM Târgu Jiu.

Galerie foto


Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: