CSM Târgu Jiu Junioare 3, în Grupa 1 la Turneul Final

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu continuă meciurile din acest sezon, urmând să participe la Turneul Final al competiţiei. Echipa antrenată de Andrei Enache va participa la începutul lunii viitoare, în perioada 2-6 iunie 2021, la Turneul Final Valoare pentru Junioare 3.

Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu au câștigat toate meciurile din primele două faze ale campionatul național de junioare, calificându-se la Turneul Final. Junioarele pregătite de Andrei Enache au reușit performanța de a se califica între cele mai bune opt echipe din țară la categoria lor de vârstă, după al doilea sezon de când CSM Târgu Jiu a pornit la drum cu această generație de handbaliste.

Echipele care vor lupta pentru titlu la Turneul Final sunt CSM Târgu Jiu, ACS Lucian Bute Galați, CSS Bacău, CSS 6 București, CSM București, CSM Corona Brașov, HC Junior BB Buzău și CSM Slatina. Cele opt echipe au fost împărțite în două grupe. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 1, din care mai fac parte CSS 6 București, CSM București și CSM Slatina.

Tragerea la sorți pentru Turneul Final Valoare J3 Feminin a avut loc online iar grupele sunt următoarele:

Grupa 1

CSS6 București

CSM Târgu Jiu

CSM Slatina

CSM București

Grupa 2

CSM Corona Brașov

ACS Lucian Bute Galați

HC Junior BB Buzău

CSS Bacău

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: