CSM Târgu Jiu a pierdut primul meci în lupta pentru locul 11

Pe final de sezon, salvată de la retrogradare, și fără o parte dintre jucătorii de bază din acest sezon, echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul de la Târgu Mureș. Gorjenii au fost învinși miercuri în primul meci în lupta pentru locul 11, de CSM Târgu Mureş.

Seria victoriilor din Liga Naţională s-a oprit pentru CSM Târgu Jiu pe terenul echipei CSM Târgu Mureş. Gazdele au obţinut o victorie lejeră, dar în condiţiile în care gruparea gorjeană nu a putut alinia 5 dintre jucătorii care au contribuit decisiv la evitarea retrogradării şi care au dus echipa în postura de a se lupta pentru locul 11.

Dylan Frye şi Randall Brumant, ambii aflaţi la final de contract, au plecat acasă, fiind implicaţi în evenimente majore din viaţa lor. Ghinionul face ca, în această perioadă, alţi doi jucători ai grupării gorjene să aibă probleme medicale. Grecul Thomas Kottas s-a accidentat la partida cu CSM Galaţi, iar Anthony Durham la unul dintre antrenamentele din această săptămână, după cum a informat oficial clubul. „Cum nu era de ajuns, a apărut o problemă şi cu Shamiel Stevenson. Americanul a acuzat o stare puternică de oboseală, ceea ce l-a determinat să nu evolueze în acest meci, pentru a nu risca o accidentare”, a mai informat csmtargujiu.ro.

Căpitanul Porter Troupe a fost singurul jucător străin din angrenajul grupării gorjene care a fost prezent pe parchetul din Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

În aceste condiţii, CSM Târgu Jiu, cu o bancă foarte scurtă, nu putea emite pretenţii pe terenul unei echipe în mare formă în ultima perioadă. Mureşenii au dominat meciul şi s-au impus în toate cele patru secvenţe ale partidei. A fost o partidă în care jucătorii românii au bifat minute bune pe parchet. 4

Andrei Gheorghe, cu 21 de puncte marcate, a fost cel mai bun om al grupării din Târgu Jiu.

Vizualizări: 345

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: