Cel mai mare fotbalist al Stelei crede că CSA Steaua se va desființa

Fostul mare jucător al Stelei, Helmuth Duckadam spune că Legea Sportului a fost scrisă doar de imagine. Acesta consideră că era de la început clar că un astfel de proiect de lege nu ar putea trece de parlament.

Eroul de la Sevilla spune că cei de la CSA s-au bucurat și au visat, dar nu vor promova prea curând, pentru că nu crede că există oameni care să investească la echipă.

”Nu e nimic nou. Am spus imediat că această iniţiativă este doar una de imagine. S-au înfierbântat cei de la CSA, Au visat că va trece această iniţiativă. Am vorbit cu mai mulţi oameni din Parlament şi mi-au spus că nu va trece. Nu se poate, dar le-a dat speranțe domnul Dîncu puțin. Dacă se merge pe varianta anumitor generali și a domnului Talpan, nimeni nu va investi acolo, nimeni nu va fi sponsor. Sponsori poți fi, să ajuți cu un echipament, cu ceva, cu 100-200.000 de euro, dar investițiile majore le face un investitor, care, dacă dă banii, vrea să aibă controlul.

Se ştia că nu va trece iniţiativa. Proiectul nu va reuşi. Nimeni nu va investi la CSA, dacă se merge pe varianta dorită de Talpan şi de alţi generali.     Investiţiile majore le face un investitor care vrea să aibă şi control. Dacă nu se va schimba, echipa se va desfiinţa într-un an de zile”, a spus Helmut Duckadam, în direct la Playsport Live, emisiune moderată de Sorin Chiriac.

Vizualizări: 836

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: