Crimă la Psihiatrie

O femeie internată la Spitalul de Psihiatrie Gura Ocniţei din judeţul Dâmboviţa e suspectată că a omorât sâmbătă o altă bolnavă, pe care a strâns-o de gât.

Ea era diagnosticată cu o afecţiune cronică, dar nu necesita „supraveghere strictă”, a declarat managerul unităţii sanitare.

Conform acestuia, pacienta „s-a decompensat” şi a atacat-o pe cealaltă femeie în urma unui conflict spontan. Spitalul a declanşat o anchetă internă.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, de care aparţine spitalul de la Gura Ocniţei, a declarat, pentru News.ro, că bolnava care a atacat şi omorât o altă pacientă era diagnosticată cu o afecţiune cronică psihică, dar că aceasta nu necesita, conform diagnosticului „supraveghere strictă”.

„Este un eveniment nedorit care se poate întâmpla, din păcate, într-un spital de psihiatrie. Una dintre paciente, care nu presupunea o supraveghere strictă, brusc s-a decompensat şi a agresat, sugrumând o pacientă. Din păcate, acest eveniment s-a soldat cu decesul femeii sugrumate. Din păcate, un astfel de eveniment se poate întâmpla oriunde într-un spital de psihiatrie”, a declarat Claudiu Dumitrescu, potrivit Hotnews.

Vizualizări: 2,435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: