Construiesc al patrulea cămin cultural. Trei au lacătul pe ele

Bani aruncați pe apa sâmbetei într-o comună din Gorj, unde va fi construit un nou cămin cultural, în timp ce alte trei, deja existente, stau cu lacătul pe ele. Se întâmplă în comuna Logrești, acolo unde Compania Națională de Investiții (CNI)a  alocat peste 4, 7 milioane de lei pentru noua investiție, care va cuprinde și biblioteca.

Căminul Cultural din centrul comunei se deschide numai la ocazii speciale, cum ar fi hora satului în noaptea de Revelion sau când e organizată ziua vârstnicilor. Cel de-al doilea, din satul Frunza, își deschide ușile din patru în patru ani când sunt alegeri pentru că aici este o secție de votare, iar cel din satul Moșteni este închis de zeci de ani fiind într-o stare avansată de degradare.

Cu toate acestea, autoritățile locale au solicitat fonduri la Compania Națională de Investiții pentru construirea unui nou Cămin Cultural chiar lângă primărie, în curtea unei școli închise de ani de zile din cauza lipsei elevilor. Noul Cămin Cultural va cuprinde și biblioteca din comună.

CNI a scos proiectul la licitație.

Vizualizări: 2,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: