Concurs în Spitalul Județean: 14 candidați pe loc!

Concurență mai ceva ca la marile universități din țară! Peste 200 de gorjeni, aflați în căutarea unui loc de muncă, și-au pus toate speranțele în câteva posturi de îngrijitoare curățenie și infirmier debutant, scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.


În această perioadă, la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se află în plină desfășurare câteva concursuri de angajare. Unitatea medicală caută asistenți medicali, kinetoterapeuți, muncitori calificați, dar și îngrijitoare de curățenie și infirmieri. Pentru aceste două categorii, concurența este una acerbă.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul spitalului, pentru cele 10 posturi de îngrijitoare s-au înscris nu mai puțin 85 de candidați. Aceștia au trecut de selecția de dosare, iar pe 5 septembrie vor avea o probă scrisă. În 10 septembrie este programată proba interviu, cea care va stabili cei 10 norocoși care au reușit să se angajeze în sistemul sanitar din Gorj.

Candidații declarați admiși vor fi împărțiți după cum urmează: unul Secția Endocrinologie, unul la Secția Gastroenterologie, unul la punctul farmaceutic nr. 2, unul la Laborator radiologie și imagistică medicală și unul la Sterilizări. Tot câte un îngrijitor curățenie va fi angajat și pe secțiile Neonatologie și O.R.L. Tot o persoană va fi angajată pe post de îngrijitor curățenie și la Unitatea Spitalizare zi, în timp ce pentru Bloc Nașteri au fost scoase la concurs două poziții.

Infirmier debutant, un post extrem de râvnit

De departe concurența cea mai mare este pentru posturile de infirmier debutant. Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a scos la concurs 9 posturi pentru care concurează nu mai puțin de 134 de persoane. Acestea au trecut de selecția de dosare și urmează să susțină o probă scrisă și un interviu. Dintr-un calcul simplu rezultă că pentru aceste locuri de muncă vor candida 14 candidați pe un loc.


Dintre cele 9 posturi infirmier debutant două sunt la Secția Medicină Internă I, trei la Secția Oftalmologie, 1 post la Secția Chirurgie generală I, 1 post la Secția O.R.L., 1 post la Secția Dermato-venerologie, și unul la secția Neonatologie.

Vizualizări: 3,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: