Comuna bătrânilor unde primarul le explica sătenilor, "pe live”, despre un mandat “atipic”
Primarul PSD din comuna Stejari, Robert Păiuși, se remarcă nu neapărat prin activitatea intensă din administrație, ci prin modul excentric în care se manifestă pe rețelele de socializare. Recent, el a anunțat că a decis să renunțe la agendă și pix și că va ține legătura cu sătenii "live", în contextul în care vorbim de o comună cu puțin peste 2.000 de locuitori, majoritatea bătrâni. El le explică oamenilor că mandatul a fost mai degrabă "atipic".
Edilul recunoaște că în ultimul mandat a cam pierdut contactul cu cetățenii, motivând că a fost pandemie și a lucrat la proiecte, dar acum, odată cu apropierea alegerilor, brusc și-a amintit că are nevoie de alegători.
Robert Păiuși vrea să aibă contact online cu sătenii prin intermediul "live-urilor" pe paginile de socializare.
"Aș vrea să discutăm despre toate problemele pe care le întâmpinați și să le rezolvăm. Principalul obiectiv al live-ului este ca cetățenii din Stejari să-mi spună aici ce-și doresc și unde să investesc. O să evoluăm și noi odată cu gadgeturile și renunțăm la agendă și pix, unde notăm și rămâne doar notat. Este momentul să evoluăm, iar evoluția se simte în noi", a declarat Robert Păiuși în primul live cu cetățenii.
Este important să vedem cum va reuși să aducă bătrânii din sat în live și cum va reuși edilul să îi aducă în pas cu tehnologia, mai ales în campania electorală când a promis că îi va căuta.
"O să ieșim prin comună că vine campania electorală. Nu am avut timp până acum pentru că a fost un mandat mai atipic din cauza pandemiei și nu am putut face mai nimic, dar am lucrat la proiecte", și-a explicat Păiuși absența de pe ulițele satelor, deja îmbătrânite.
Primarul din Stejari le-a dat și temă celor care i-au urmărit primul live, să facă o listă cu artiștii pe care cetățenii din Stejari îi doresc la zilele comunei, de parcă problemele legate de dezvoltarea comunei sunt rezolvate.
Mai mult decât atât, Păiuși a decis să organizeze live-urile după orele 20:00, ca oamenii să fie "lipsiți de griji acasă și să se relaxeze în pat", asta dacă bătrânii mai pot după o zi de muncă.