Centru de informare turistică ocolit de turiști. Primar: Angajații sunt eficienți

Comuna Peștișani se numără printre puține localități din Gorj care are un Centrul de Informare Turistică și care este și funcțional. Localitatea este foarte bine promovată de angajații centrului în mediul online, dar la centru rar ajunge vreun vizitator.

Comuna Peștișani organizează anual o serie de manifestări cultural-artistice de interes național, iar sătenii au înțeles că pot face bani frumoși din turism și mulți și-au pus casele la dispoziția oaspeților care ajung Peștișani.

Aici este și un Centru de Informare Turistică, însă acesta este ocolit de cei care ajung la Peștișani din alte zone ale țării sau din străinătate. Recunoaște acest lucru și primarul Cosmin Pigui, care susține însă că angajații își fac treaba pentru promovarea localității.

”Centrul este funcțional, avem materiale de promovare acolo, numai că aici nu prea ajung turiștii. Sunt foarte puțini cei care trec pragul centrului, în schimb cei doi angajați de acolo își fac treaba foarte bine și promovează comuna foarte bine în mediul online. În felul acesta turiștii își ia de acolo toate informațiile și de aceea probabil nu mai ajung la centru.  Din punctul meu de vedere cei doi funcționari sunt bine pregătiți și își fac treaba exemplar. Eu le-am dat sarcini și pe alte proiecte”, a precizat Cosmin Pigui.

Alte centre de informare, cum este cel de la Stănești, au fost închise. 

Vizualizări: 784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: