Cei trei frați dispăruți, de negăsit după 24 de ore

Cei trei copii din judeţul Hunedoara care au fost daţi în urmărire naţională după ce au plecat de acasă, unde erau supravegheaţă de bonă, sunt în continuare căutaţi de poliţişti, jandarmi şi angajaţi ai ISU. La acţiuni este folosit şi un câine de urmă. Părinții celor trei sunt divorțați și implicați în scandaluri unul cu altul.

”Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutarea celor trei minori a căror plecare voluntară a fost sesizată ieri (luni - n.r.) de către tatăl acestora de pe raza satului Sântandrei, în apropierea oraşului Simeria. Vorbim despre trei copii, două fetiţe şi un băieţel, în vârstă de 7, 9 şi 11 ani, care au fost daţi deja în urmărire naţională”, a declarat, marţi, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 
La activităţile de căutare în teren, poliţiştii sunt sprijiniţi de jandarmi şi angajaţi ai ISU. De asemenea, este folosit un câine de urmă.

Persoanele care pot furniza informaţii utile găsirii acestor trei copii sunt rugate să sune la 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara. 

Cei trei copii au următoarele semnalmente:

Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.

Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă (foto central).

Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

Poliţiştii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcaţi copiii în momentul plecării.

Presa are relatări cumplite despre ceea ce se întâmpla în familia minorilor. Scandalul dintre Adrian Marțian și Roxana a început în anul 2022, atunci când bărbatul a fost șocat să afle de la propriii copii despre comportamentul violent al fostei sale partenere, Roxana. Se pare că femeia se comporta îngrozitor cu cei trei micuți, iar pe lângă asta, conform unor apropiați, aceasta ar fi căutat un asasin plătit pentru a scăpa de fostul partener și a obține controlul asupra averii sale.

Pentru o perioadă, familia lui Adrian Marțian a locuit în Barcelona, însă după ce a aflat ce se întâmplă cu micuții, milionarul a mutat întreaga familie în România, la Târgu Mureș, în încercarea de a-i proteja pe cei trei frați de influența negativă a mamei. De asemenea, bărbatul a cerut intervenția autorităților, iar Roxana este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar și pentru o presupusă tentativă de omor, potrivit Cancan.

Imediat cazul a ajuns în instanță, iar mărturiile copiilor au fost esențiale. În cadrul unei evaluări realizate de un psiholog criminalist în Spania, cei trei frați au descris cu detalii tulburătoare comportamentul mamei lor. „Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând «dacă spui ceva, te omor». „Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, „Mama lor avea alți iubiți”, au povestit copiii, conform raportului citat de Marțian.

„E o mamă criminală. Am prezentat tot judecătoarei. Doamna nu are domiciliu, nu are casă, nu are loc de muncă. Nu a cerut un drept de vizită de zece minute. Copiii au o temere groaznică față de această femeie. Au coșmaruri, se trezesc noaptea. Nu interacționează cu ei, copiii nu vor să o vadă. Pentru ei nu mai există!

Bea, lua pastile Xanax cu wkisky. A vrut să se sinucidă. Am prins-o cu funia în gât. Fetița a văzut tot. În Spania s-a întâmplat. A avut patru tentative de suicid. A vrut să se arunce sub tren, femeia are probleme. Mi-a spart o locuință din Spania de unde a furat tot ce a găsit. Sunt patru dosare penale deschise pe numele ei. (…) Au început să-mi spună că bea în ultimul hal, că vomita în toată casa, venea cu fel și fel de bărbați. Am rămas șocat!”, declara Adrian Marțian pentru sursa citată.

Galerie foto


Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: