A făcut infarct la volan și a murit

Un şofer de 68 de ani a făcut infarct miocardic la volan şi a decedat, iar autoturismul scăpat de sub control a lovit o maşină parcată la numai 20 de metri de o trecere de pietoni aglomerată din centrul oraşului Chişineu-Criş, fără să existe alţi răniţi.

Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 12, când mulţi copii ieşeau de la şcoli iar centrul oraşului Chişineu-Criş era foarte aglomerat.

Primarul Flaviu Chereji a declarat că maşina necontrolată s-a oprit într-un autoturism parcat la doar 20 de metri de o trecere de pietoni aglomerată.

 
"Norocul a fost că maşina nu a ajuns până la trecerea de pietoni, pentru că atunci puteau fi mai multe victime. Din câte se pare, şoferul a suferit un infarct miocardic", a spus primarul.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean a trimis un echipaj medical imediat după incident, care a găsit victima inconştientă. Ulterior, echipajul a transmis că bărbatul de 68 de ani suferise un stop cardiorespirator iar manevrele de resuscitare nu au avut efect, fiind declarat decesul.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, în acest caz a fost întocmit, conform procedurilor, un dosar pentru ucidere din culpă. 

Vizualizări: 2,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: