Și-a înscenat răpirea ca să fugă cu iubitul din ţară

O tânără de doar 18 ani, din Mehedinți, și-a înscenat răpirea, ea dorind de fapt să fugă din țară cu iubitul ei.

IPJ Mehedinți a fost sesizat de o femeie de 42 de ani, din comuna Devesel cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 18 ani ar fi fost luată de un bărbat și introdusă într-un autoturism, împotriva voinței sale.

Ca urmare a aspectelor sesizate polițiștii mehedințeni s-au mobilizat cu celeritate, astfel că la scurt timp autoturismul în acuză a fost identificat în trafic, bărbatul fiind singur în mașină.

Ulterior, pe percursul verificărilor tânăra de 18 ani a fost identificată într-un tren de călători pe raza orașului Filiași, cu destinația București, alături de concubinul său de 19 ani, din comuna Devesel, cu care intenționa să părăsească țara.

Tânăra nu a fost victima niciunei infracțiuni. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției orașului Vânju Mare în vederea continuării cercetărilor, tânărul de 19 ani fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta este bănuit că la sfârșitul lunii august a.c. ar fi sustras dintr-o locuință din localitatea Scăpău mai multe bunuri alături de o altă persoană care a fost reținută la data respectivă.

Ieri, 13 octombrie a.c., persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunerea luării unei măsuri preventive, față de aceasta fiind luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Vizualizări: 887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: