Ce spune mama copilei de 13 ani care a rămas însărcinată: A profitat de ea

Mama fetei de 13 ani care a rămas gravidă după ce ar fi fost abuzată de un bărbat cu peste 30 de ani mai mare decât ea a mărturisit cum a convins-o pe copilă să vorbească despre ce i s-a întâmplat. Nimeni nu a bănuit nimic până când mama a constatat că minorei nu i-a mai venit menstruația. Și-a pus semne de întrebare și după ce a discutat cu fata, a aflat cum aceasta ar fi fost violată. Polițiștii fac cercetări in rem, cercetează fapta, nu și o persoană anume. Strâng probe și caută să stabilească exact ce s-a întâmplat.

„Cu frică, cu spaimă, a început să îmi spună: 'da, mami, uite, a profitat de mine'. Venea cu bicicleta la șura din deal și aici la colț a dat-o jos de pe bicicletă, a pus-o în mașină, a băgat-o pe văgăuna aia acolo și pe bancheta din spate a profitat de ea”, a spus mama fetei pentru Știrile Pro TV. 

Mama fetei a mai spus că nu-l cunoaște prea bine pe bărbatul care i-a fost indicat de copilă că ar fi abuzat-o: „A fost preot, zice că a fost dat afară de comportamentul lui ciudat. A avut familie, s-a despărțit, are acum o fată de vreo 18-19 ani cu care are o fetiță, nu-l cunosc pe omul ăsta, nu știu cine este”.

Fata de 13 ani a fost audiată ore bune în prezența mamei și a unui psiholog. Și fratele ei mai mare, care lucrează în Germania, a venit acasă când a fost sunat și anunțat de coșmarul prin care trece sora lui. „Din ce mi-a povestit, a plecat la o colegă cu bicicleta să-și facă temele. A oprit lângă ea, a urcat o în mașină și a violat-o. Apoi a plecat tot cu bicicleta într-un sat vecin și iar a violat-o, iar ei i-a fost frică să spun, pentru că a amenințat-o cu moartea”, a mărturisit acesta.

Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivilești, a aflat povestea de la mama fetei și a sunat la 112 să anunțe Poliția: „M-a sunat mama fetei, a început să plângă la telefon, mi-a spus că minora, fata dânsei, în vârstă de 13 ani și jumătate, este gravidă cu o persoană din satul Șiacu, comuna Slivilești, un fost preot, actual dascăl”.

Bărbatul neagă orice legătură cu această poveste şi spune că până acum, poliția nu l-a întrebat nimic despre acuzaţii. „Nu știu despre ce e vorba. Nu e adevărat nimic”, a replicat bărbatul.

Deocamdată, minora a fost audiată și de un psiholog de la Protecția Copilului Gorj, specialiștii ajungând la concluzia că nu se impune preluarea acesteia într-un centru de plasament.

Vizualizări: 3,846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: