Cum a ademenit omul bisericii minora pe care a lăsat-o însărcinată. Autoritățile așteaptă ca poliția să ia măsuri

Caz șocant în comuna Slivilești, acolo unde o minoră de 13 ani a fost ademenită de un consătean, slujitor al bisericii, să întrețină relații sexuale cu el. Fata este acum însărcinată în două luni și la presiunile mamei a recunoscut ce s-a întâmplat.

Bărbatul este fost preot în comuna Bolboși, dar a pierdut parohia după ce a  divorțat. Acum este cântăreț bisericesc și locuiește în aceeași comună cu victima. Îi despart câteva sate, dar au vorbit mult pe rețelele de socializare. 


"Ce s-a întâmplat? O fată de 13 ani a făcut "dragoste" cu un popă, sau de fapt cu un cântăreț, fost popă. El are 47 de ani și este divorțat și fiind amândoi din comună și cum el trecea la deal la vale cu mașina pe drum s-a apropiat pe ea, au vorbit pe rețelele de socializare, pe Facebook, pe WhatsApp, până într-o zi când a oprit la ea la poartă și i-a zis sa urce în mașină, că el este preotul, că nu pățește nimic, și a dus-o la marginea satului și s-a întâmplat ce s-a întâmplat", povestește Sorin Bucurescu, primarul din Comuna Slivilești.


Minora este acum însărcinată în două luni și la presiunea mamei a povestit tot.


"Fata este crescută doar de mamă. Aceasta a observat ceva schimbat la fata și a presat-o până a spus adevărul. Cu chiu cu vai a povestit. Cel mai probabil preotul a profitat de ea că provine dintr-o familie fără posibilități materiale", a mai spus primarul.


Edilul din comuna Slivilești a fost cel care a anunțat poliția ieri și i se pare ciudat că până acum organele de cercetare nu au făcut nimic.


'Cu popa nu e de vorbit. Popa trebuie săltat și dus unde îi este locul. Mama fetei m-a sunat ieri când a aflat că minora este însărcinată cu popa și până am ajuns eu venise salvarea că i s-a făcut rău femeii. Eu am pus mâna pe telefon, am sunat la poliție, am stat acolo până a venit un echipaj, minora a fost la Medicina Legală, sarcina e confirmată, dar de popă nu se aude nimic. A spus pe aici prin sat că pe el nu l-a cautat nimeni de la poliție. Eu înțeleg că este weekend, dar ăsta este un caz cutremurător, chiar așa de pasivi să fie polițiștii??? Cu toții avem copii, fete, nu putem sta așa”, a spus Sorin Bucurescu. 

Vizualizări: 7,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: