Jandarmeria Gorj, în doliu: Un plutonier a decedat

Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj a anunțat cu profund regret trecerea în neființă a plutonierului adjutant Narcis Popescu, un jandarm gorjean care a servit cu onoare și mândrie. Decesul acestuia a survenit în cursul nopții trecute, lăsând în urmă o comunitate îndurerată și colegi profund afectați.

„Suntem îndurerați de trecerea în neființă a colegului nostru, care a purtat cu onoare și mândrie uniforma bleu jandarm. În aceste momente dureroase ne exprimăm regretul pentru dispariția sa și suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe. Rămas bun, drag camarad! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj.

Colegii săi din Jandarmeria Gorj și întreaga comunitate se alătură familiei în aceste clipe grele, onorând memoria unui om care și-a dedicat viața serviciului public.

Ceremonia de înhumare va avea loc duminică, 18 august, începând cu ora 12.30 în localitatea Bumbești-Jiu, satul Bârlești.
 
 

Vizualizări: 4,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: