A căzut cu ATV-ul în zona Rânca. Nu a mai putut fi salvată

Un incident grav a avut loc în zona Rânca din masivul Parâng. O tânără a suferit un accident în urma răsturnării cu ATV-ul. Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj, aflați în apropierea locului, au intervenit rapid pentru a acorda primul ajutor medical. Victima se afla în stop cardiac.

La scurt timp după intervenția salvamontiștilor, un echipaj de ambulanță a ajuns la fața locului și a preluat procedurile medicale, continuând resuscitarea împreună cu echipa Salvamont. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse timp de o oră și 20 de minute, rănile suferite de victimă au fost prea grave, incompatibile cu viața, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

”În cursul zilei de azi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu victime, în ZTM Rânca.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Tia Mare, județul Olt, în timp ce conducea un ATV pe DN 67 Rânca, într-o curbă la dreapta, ar fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 26 de ani și decesul unei minore, de 15 ani, pasageră pe ATV.

Bărbatul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, spune IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: