Roberta va fi înmormântată cu onoruri militare

Este doliu în comuna Roșia de Amaradia, comuna natală a Robertei, tânăra polițistă care a sfârșit crunt într-un accident de circulație. Luni, Roberta va fi condusă pe ultimul drum cu onoruri militare.

Întreaga comunitate este șocată de tragedie. „Nu ne vine să credem. Era un copil așa cuminte și și-a dorit dintotdeauna să fie polițistă. E parcă un coșmar”, e mărturia unei localnice. „Toată lumea e încă în stare de șoc. O știam de când era mică. A terminat școala anul trecut și a fost repartizată acolo, la Brașov. Nu am auzit să fi avut vreodată probleme. E o adevărată tragedie pentru noi”, afirmă o altă femeie din comună. 

„Cine doreste să participe la conducerea pe ultimul drum a Robertei (polițista noastră decedată în ultima misiune), o poate face cu plecarea de la fostul domiciliu (Dealu Rosu, comuna Rosia de Amaradia), la cimitirul din Rosia de Jos, unde va fi înmormântată cu cinste, prețuire și onor militar. Primăria Rosia de Amaradia și întreaga comunitate își exprimă pentru familia indoliată, acum în momente de grea încercare și durere nemăsurată, regretul la trecerea în neființă a Robertei Ungureanu”, a transmis primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman. 

Roberta avea 21 de ani. Era polițistă în județul Brașov de câteva luni. Era la volanul autospecialei când o remorcă a lovit mașina. Tânăra n-a avut nicio șansă în urma impactului.

Vizualizări: 1,583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: