Ce cadou îi oferă Ion Țiriac lui David Popovici pentru aurul olimpic!

David Popovici a adus prima medalie de aur pentru Team Romania la Jocurile Olimpice de la Paris. Ion Țiriac a decis să le ofere un cadou medaliaților cu aur la Olimpiadă.

David Popovici a reușit o performanță remarcabilă, tânărul înotător cucerind prima medalie de aur din istoria României la înot masculin, la proba de 200 de metri liber. Românul a recuperat aproape o secundă în ultimii 50 de metri și a triumfat la doar 0,02 secunde diferență de locul doi.

David Popovici a deschis seria medaliilor pentru Team Romania la Jocurile Olimpice de la Paris, înotătorul reușind să ocupe prima poziție a podiumului la proba de 200 de metri liber.

Ion Țiriac a decis să premieze orice sportiv român care ajunge pe prima treaptă a podiumului la competiția din capitala Franței, unde înotătorul David Popovici a inaugurat seria medaliilor de aur.

Anunțul a fost făcut prin intermediul fiului său, Alexandru Ion Țiriac, care a transmis că Fundația Țiriac va oferi câte o limuzină de lux fiecărui român prezent la Jocurile Olimpice care va obține o medalie de aur. Cadoul constă într-o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preț este de aproximativ 50.000 de euro.

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de limuzină Hyundai Ioniq 5″, s-a arătat în anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Ion Țiriac a urmărit din tribună prestația lui David Popovici de la Jocurile Olimpice de la Paris, iar după medalia de aur cucerită de acesta, fostul tenismen s-a arătat entuziasmat de performanța reușită.

„Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards), însă băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi.

O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”, a spus Ion Țiriac,

Vizualizări: 1,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: