Ce a făcut individul arestat pentru agresiune sexuală

Bărbatul de 27 de ani din comuna gorjeană Fărcășești, arestat preventiv miercuri pentru 30 de zile, a agresat sexual un minor de 17 ani, în baia unei săli de jocuri din Târgu Jiu.

Fapta s-a întâmplat în septembrie anul trecut și probabil că nu ar fi putut să fie dovedită, dacă individul nu ar fi filmat totul.

“Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică și psihică, un minor, de 17 ani, să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu Jiu.

Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparținea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal și distribuită prin intermediul rețelelor de socializare și aplicațiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane”, a transmis IPJ Gorj.

Cercetările au fost făcute de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

La data de 19 mai, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Gorj, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Vizualizări: 1,662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: