Câte bilete s-au dat pentru meciul FCSB - Universitatea Craiova!

FCSB are rețeta succesului la public în Ghencea. Formația bucureșteană a vândut deja peste 10 000 de bilete pentru meciul cu Universitatea Craiova și se așteaptă ca biletele să se epuizeze până la ora jocului.

FCSB se va întâlni cu Universitatea Craiova pe stadionul Steaua, sâmbătă, 2 septembrie, în runda cu numărul 8 din Liga 1.

Atunci când vine vorba despre prezența suporterilor la stadion, FCSB deține recordul de asistență în actualul sezon. Borna a fost stabilită pe 6 august, când roș-albaștrii au primit vizita CFR-ului în Ghencea, în runda cu numărul 4 a campionatului iar atunci, 28.519 persoane au privit confruntarea FCSB – CFR Cluj 1-0 din tribune.

Revenirea în Ghencea le-a priit jucătorilor finanțați de Gigi Becali, iar câteva zile mai târziu, pe 17 august, stadionul Steaua a fost din nou aproape plin. La partida cu Nordsjaelland, din prima manșă a turului 3 preliminar din Conference League, FCSB a adus în Ghencea nu mai puțin de 27.135 fani.

Sâmbătă, 2 septembrie, FCSB va disputa și cel de-al treilea meci al sezonului în Ghencea. În runda cu numărul 8, roș-albaștrii vor primi vizita Universității Craiova, iar atmosfera din tribune se anunță a fi una de senzație.

Vineri, 25 august, FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova de pe Stadionul Steaua, iar conform gsp.ro, până în prezent au fost achiziționate deja 11.000 de tichete. 

Pentru duelul de sâmbătă seară, Universitatea Craiova a primit și ea 1.500 de bilete, respectiv 5% din capacitatea arenei, iar acestea se estimează că vor fi epuizate și ele. Cel mai probabil, duelul FCSB – Universitatea Craiova va stabili noi recorduri în materie de asistență.

Vizualizări: 645

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: