Casă renovată în stil occidental, cu plantație de pomi exotici, scoasă la vânzare într-un sat din Gorj 

O casă scoasă la vânzare într-un sat dintr-o comună slab dezvoltată din județul Gorj concurează la preț cu locuințele din Târgu-Jiu. Diferența este făcută de suprafața de teren.

Casa renovată după model occidental, cu o grădină amenajată, plantație de lavandă și pomi exotici se vinde cu 150.000 de euro. 

Proprietatea scoasă la vânzare este în comuna Samarinești și poate fi transformată în pensiune sau casă de vacanță.

"O locatie de vis pe un teren de 6400 mp înconjurată de dealuri împădurite, pe care se afla casă și o anexă renovate în stil occidental, cu plantație de lavanda pe 3000 mp, vie pentru 150 l de vin și aproximativ 150 de pomi inclusiv exotici și Kaki. Suprafața casei este de 120 mp și două terase mari de 25 mp în față și 60 mp în spate, iar anexa are 86 mp și o terasă de 90 mp, cu cuptor din cărămidă pentru grill. Satul Samarinești se afla situat la aprox 10 km de Motru. Exista toate utilitățile, asfalt și încălzire pe gaze prin centrala proprie, cu rezervor de gaz subteran de 1750 l. Poate fi folosită ca locuință permanentă sau ca pensiune sau casă de vacanță. Plantația de lavanda este deja pe rod, anul 3. La cerere, lăsam si 10 stupi. Zona este plina de verdeață si foarte liniștită. Vă așteptăm la vizionare", se arată în anunț.

Comuna Samarineşti este situată în partea sud-estică a judeţului Gorj, pe malul stâng al râului Motru, la aproximativ 48 de km de Municipiul Târgu Jiu - reşedinţa judeţului Gorj, la 7 km de cel mai apropiat oraş - Motru şi la 48 de km de Municipiul Drobeta Turnu Severin.

Se învecinează la nord cu comuna Slivileşti, la est cu comuna Văgiuleşti, la sud cu râul Motru, la vest cu localitatea Horăşti - suburbie a Municipiului Motru şi este limită de hotar între judeţele Gorj şi Mehedinţi.

Vizualizări: 2,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: