Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Care sunt persoanele care nu ar trebui să mănânce șorici!

Există persoane cărora nu le este indicat să mănânce gustarea tradiţională numită șorici. Cei care suferă de tensiune arterială crescută ar trebui să o evite sau să o consume în cantităţi cât mai mici. 

Fiind greu de digerat, şoriciul nu trebuie să fie o variantă pentru persoanele care au tensiune arterială sau pentru persoanele care au probleme hepatice, pancreatice sau biliare, după cum recomandă medicii.

Şi cei care nu produc destul acid gastric şi enzime pancreatice trebuie să evite consumul de şorici de porc pentru a nu suferi de senzaţie de vomă, crampe stomacale sau constipaţie.

Te poţi bucura de câteva felii de şorici, însă nu exagera, mai ales că acesta vine însoţit, de obicei, de celebra friptură numită “pomana porcului”, la care se adaugă mujdei şi mămăligă. Astfel, totul se transformă într-o bombă calorică, dar şi una care îţi poate afecta ficatul sau stomacul.

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: