Care sunt cele mai populare sporturi în rândul pariorilor români?

Fotbalul este sportul principal pe care românii pariază. El este urmat de tenis și baschet. Se respectă astfel și ordinea popularității sporturilor în general. Fiind o activitate recreațională, este de înțeles de ce jucătorii mizează în special pe sporturile pe care le înțeleg.

Nu e deloc surprinzător că fotbalul este sportul preferat al românilor când vine vorba de pariuri. Este recunoscut drept "sportul rege", iar audiențele pe care le face sunt uriașe. Printre cele mai urmărite evenimente din acest an sunt cele de fotbal. Peste 1 milion de români se uită la meciurile de top. Așadar, e de la sine înțeles că numărul celor care pariază este direct proporțional.

Printre cele mai populare competiții pe care românii pariază se numără meciurile din Superliga, alături de competițiile internaționale precum Champions League, Europa League, Premier League, La Liga și Serie A. De asemenea, cei care pariază pe goluri preferă și campionatul Olandei.

Ca selecții, printre cele mai folosite sunt cele pe rezultatul final (1X2), Peste/Sub (Over/Under) și goluri marcate (GG). De asemenea, se mai fac și pariuri pe handicap, dar și pe jucătorii care vor marca sau vor primi cartonașe galbene sau roșii. Acestea sunt cele mai populare selecții pe toate biletele de pariuri, indiferent că vorbim despre biletul zilei, biletul săptămânii sau cota 2.

Un motiv pentru care fotbalul este atât de popular printre pariori este faptul că oferta este uriașă, iar jucătorii au la dispoziție sute de selecții pentru meciurile importante, la cote atractive. 

Tenisul, al doilea cel mai popular sport pentru români


Al doilea sport ca popularitate pentru români este tenisul. În acest sport, România a avut rezultate notabile în ultimii ani, în special prin Simona Halep, care a câștigat două turnee de Grand Slam

Ea s-a impus în numeroase turnee și a contribuit la popularitatea pe care tenisul o are. Direct proporțional a crescut și interesul pariorilor, însă acest sport era preferat de jucători și înainte de rezultatele bune înregistrate de Simona.

Există numeroase selecții pe care românii mizează, în special pe câștigătorul meciului. Este important de precizat că mulți jucători aleg să mizeze și live. Asta deoarece tenisul este un sport dinamic, cu numeroase răsturnări de situație. 

În plus, alți jucători doresc să vadă cum începe un sportiv meciul, pentru a-și da seama dacă este într-o formă bună. Cotele la pariuri live pe tenis se schimbă foarte mult și poți descoperi fluctuații mari. Românii mai pariază și pe numărul total de seturi, scor exact și pe pariuri pe game-uri și seturi.

Competițiile preferate sunt turneele majore, cum ar fi cele patru Grand Slam-uri. De asemenea, turneele din categoria WTA și ATP 1000 se bucură și ele de un interes ridicat. Ținând cont că în tenis au loc multe surprize, se pot obține cote semnificative.

Baschetul se bucură de succes


Se poate spune că baschetul nu este un sport foarte popular în România, dar printre pariori se bucură de succes. În special la pariuri pe NBA, principala ligă din baschetul nord-american. Ca selecții, pariurile pe câștigător sunt cele mai populare, urmate de cele pe Sub/Peste puncte. Mai mult, unii jucători mizează și pe performanțele jucătorilor. Baschetul este un sport dinamic, însă numărul celor care mizează live pe NBA e destul de mic, deoarece partidele din NBA se dispută, în general, când în România este noapte.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: