O nouă emisiune de succes cu care Pro TV vrea să dea lovitura!

Trădătorii - „The Traitors”, este unul din cele mai de succes formate de televiziune. Acesta va fi show-ul cu care Pro TV vrea să dea lovitura.

Concursurile de tipul reality-show au reușit de-a lungul anilor să facă audiențe masive, indiferent de țara în care au fost difuzate.  Printre ele se numără și emisiunea cu care Pro TV vrea să dea lovitura. Din informațiile de ultimă oră, show-ul este unul cu un format unic, și a avut audiențe uriașe în străinătate. Conform oficialilor PRO TV, va veni în curând și pe micile ecrane din România.

Originar din Olanda, acest reality-show a avut audiențe extrem de mari, încă de la primul său sezon. În Europa, acolo unde deja a fost difuzat, se vorbește despre „The Traitors”, ca despre unele dintre cele mai captivante, electrizante emisiuni TV din ultimii ani.

După premiera olandeză, reality-show-ul avea să fie preluat și de televiziunile din 25 de țări, precum și de cele din Statele Unite ale Americii, fiind difuzat pe tot parcursul anului 2023, iar audiențele au fost pe măsura așteptărilor.

Ulterior, în ianuarie 2024, BBC One avea să anunțe difuzarea celui de-al doilea sezon din acest show, iar britanicii s-au uitat cu sufletul la gură pe tot parcursul său.

Show-ul „The Traitors” este un joc de societate, desfășurat la un castel scoțian, în care o echipă de jucători participă la provocări fizice pentru a crește un premiu de până la 120.000 de lire sterline.

Între timp, un grup de „trădători” necunoscuți, aflați în mijlocul lor, conlucrează în secret pentru a executa jucătorii și a păstra premiul pentru ei înșiși, în timp ce „credincioșii” încearcă să îi identifice și să îi elimine prin vot pe „trădători”.

Toate acestea creează un spectacol de televiziune neașteptat, palpitant, cu o intrigă strânsă, cu minciuni, raționamente greșite, lacrimi, chiar și atacuri de panică la limită. Investiția emoțională a jucătorilor, în raport cu cea de pe Insula Iubirii, de exemplu, este izbitoare.

Conform celor de la paginademedia.ro, postul din Pache Protopopescu a reușit să achiziționeze licența internațională a acestui show, astfel că „The Traitors”, ar putea fi emisiunea cu care Pro TV vrea să dea lovitura.

Show-ul va avea numele „Trădătorii”, în varianta românească, și va aduce în fața spectatorilor 20 de concurenți, exact ca și în formatul deja consacrat în Olanda, SUA sau Marea Britanie.

Nu se știe dacă varianta românească va fi filmată tot într-un castel, precum cea din Anglia, dar mai mult ca sigur va fi un show spectaculos.

Vizualizări: 2,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: