Cămin Cultural din Gorj, doldora de... gunoaie

Imagini triste în Motru, unde s-au descuiat ușile unui Cămin Cultural după mulți ani în care clădirea a fost închisă. Este vorba despre clădirea în care a funcționat Căminul Cultural din satul Roșiuța. 

Primarul Cosmin Morega a transmis că s-a făcut curat, în această săptămână. Și au fost scoase piese de mobilier vechi. De când a fost pus lacătul pe ușă, n-a mai intrat nimeni în clădire și nu e de mirare că totul s-a degradat. 

Nu se știe dacă se va găsi o destinație pentru această clădire. Așa cum se întâmplă, de altfel, și în cazul multor școli care au fost închise în ultimii ani din lipsă de elevi. Nu au mai fost folosite și s-au degradat serios. Ca să mai fie folosite, autoritățile vor fi nevoite să investească sume importante de bani să le pună iarăși pe picioare.

„Unii colegi din primărie nici nu au vrut să intre de teamă că le cade ceva în cap. Cam toate au fost în paragină de zeci de ani. Acum am făcut curățenie. Toate au fost lăsate în ruină. E foarte degradat. Căminul Cultural din satul Roșiuța a fost lăsat în paragină și nimeni n-a avut curiozitatea să intre aici sau măcar să facă curățenie. Nu s-a strâns nimic până acum. Echipa de la Direcția Publică a făcut curat, a rașchetat pereții pe unde era picată tencuiala”, a spus primarul Cosmin Morega. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: