Cal scăpat de sub control cu tot cu căruță. Cursă nebună printre mașini!

Imagini incredibile au fost surprinse pe Drumul Național 67. Un cal legat la căruță a rupt-o la fugă din localitatea Slătioara, județul Vâlcea, și a fost prins abia în Gorj, în Bumbești-Pițic. Zeci de kilometri, calul a mers pe mijlocul drumului, printre mașini, și doar o minune a făcut să nu se întâmple vreo tragedie pe șosea.

Un martor a surprins întreaga scenă. A urmărit căruța câțiva kilometri, apoi a depășit-o ca să poată atenționa șoferii care veneau din sensul opus să încetinească.

Cursa nebună a pornit din Slătioara, județul Vâlcea. Calul a mers pe Drumul Național 67 până în localitatea gorjeană Bumbești-Pițic, unde calul a fost oprit, transmite Observatornews.ro.

Polițiștii din Novaci au ajuns la fața locului. La scurt timp, a apărut și căruțașul. Un minor de 15 ani. Acesta le-a spus anchetatorilor că a mers cu căruța la un magazin din Slătioara și, când s-a dat jos, calul s-a speriat și a gonit pe șosea, cu tot cu căruță.

Potrivit polițiștilor, calul ar fi lovit o mașină în cursa nebună. Martorii susțin însă că, în realitate, căruța ar fi acroșat mai multe autoturisme pe traseul de peste 30 de kilometri până când a fost oprită.

Vizualizări: 2,844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: