Bălăeţ: Readucem Târgu Jiul pe harta baschetului românesc

Echipa de baschet 3x3 a CSM Târgu Jiu a reuşit un parcurs impresionant la primele două turnee ale Cupei României 3x3. Aflaţi pe locul doi în clasamentul general după primele două turnee, jucătorii gorjeni se pregătesc să facă o figură frumoasă şi în partea a doua a întrecerii.

La prima participare din istoria clubului CSM Târgu Jiu din Cupa României 3×3 la baschet masculin, bilanţul celor două zile de turnee a fost unul excelent pentru jucătorii de la CSM Târgu Jiu  care au compus  echipa. Aceştia au câştigat primul turneu şi au jucat finala celui de-al doilea.

În total, CSM Târgu Jiu a disputat 11 partide, a câştigat 10 şi a pierdut doar una. După primele două turnee, CSM Târgu Jiu a acumulat 180 de puncte în clasamentul general pentru calificarea la Turneul Final. Pentru fiecare turneu în parte a fost acordat un punctaj care se totalizează în clasamentul final, fiind acordate 100 puncte pentru locul 1 şi 80 de puncte pentru locul 2.

CSM Târgu Jiu şi BCM Arges Piteşti conduc clasamentul în acest moment, ambele cu câte 180 de puncte.

Conducerea clubului s-a declarat mulţumită de aceste rezultate extraordinare care readuc Târgu Jiul în elita baschetului românesc. „Un rezultat forte bun pentru clubul nostru. Suntem un club foarte tânăr şi orice victorie şi orice rezultat bun contează. Creştem de la zi la zi, iar CSM-ul readuce Târgu Jiul pe harta baschetului românesc”, a declarat pentru site-ul oficial al CSM, directorul clubului, Robert Bălăeţ.

Sesiunea a 2-a a Cupei României 3x3 cuprinde turneele 3 și 4 ale fazei de calificare şi se va desfășura în perioada 22-23 februarie, tot la Arena de Baschet din București iar turneul final este programat pentru luna martie.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: