CSM Târgu Jiu, locul 2 la Turneul II al Cupei României 3x3

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul din finala Turneului II din Cupa României 3×3 la baschet masculin, dar rămâne pe locul 2 în clasamentul general după primele două turnee. Miercuri gorjenii se  vor deplasa la Piteşti pentru un meci amical cu adversarii din finala de la Cupa României, BCM Argeş Piteşti.

După ce a câştigat primul turneu al cupei României 3x3, echipa aliniată de CSM  Târgu Jiu a reuşit o figură bună şi la Turneul II, ajungând până în finala turneului. În ultimul meci, CSM Târgu Jiu a jucat din nou contra BCM Argeş Piteşti, pe care o învinsese cu o zi înainte.

Formaţia din Piteşti şi-a luat revanşa, după finala pierdută în primul turneu şi s-a impus cu 21-13.

În cel de-al doilea turneu, din cele patru de calificare la Turneul Final al Cupei României 3×3, CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, alături de CSM Sighet şi CSM Galaţi.

Echipa din Târgu Jiu a avut un parcurs bun şi la cel de al doilea turneu de la Arena de Baschet. În primul meci al grupei, gorjenii au trecut de CSM Sighet, scor 21-15, iar în cel de al doilea meci au jucat din nou împotriva celor de la CSM Galaţi. Dacă în prima zi scorul a fost mai strâns, 21-15, în meciul din turneul doi, CSM Târgu Jiu s-a impus fără drept de apel, scor 22-6.

Cu cele două victorii obţinute, CSM Târgu Jiu a terminat Grupa A pe primul loc şi s-a calificat în sferturile de finală ale turneului. În sferturi aceştia au trecut şi de ardelenii de la CSU Sibiu, cu 22-6 şi s-au calificat în penultimul act al turneului. În semifinale, CSM Târgu Jiu a trecut de Dinamo Ştiinţa Bucureşti, scor 21-19.

În finala competiţiei, echipa CSM s-a confruntat din nou cu BCM U Argeş Piteşti, iar de această dată piteştenii au fost cei care au ieşit învingători, scor 21-13.

După numeroasele meciuri de la Arena de Baschet din Bucureşti, baschetbaliştii gorjeni au revenit la Târgu Jiu pentru o scurtă refacere iar miercuri întreaga echipă a CSM Târgu Jiu întâlneşte din nou BCM Argeş Piteşti într-un meci amical pe care care cele două formaţii au convenit să-l dispute la Piteşti.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: