Autoritățile din Aninoasa vor să premieze reușita lui Marian Enache la Jocurile Olimpice

Marian Enache, tânărul din Gorj care a câștigat aurul la canotaj la Jocurile Olimpice de la Paris împreună cu Andrei Cornea, va fi premiat de autoritățile din comuna natală, Aninoasa.

Nu este prima dată când performanța tânărului gorjean este apreciată de autorități, însă singura problemă este bugetul local al comunei Aninoasa, care este mult prea sărac.

"L-am premiat și acum doi ani când a avut o performanță notabilă. În mod sigur, reușita de la Jocurile Olimpice nu va trece neobservată. O să discut și cu domnul contabil și o să vedem de ce resurse financiare dispunem. Este o performanță pentru țară, dar și pentru comuna noastră. E mare lucru și nu este la îndemâna oricui să câștige medalia de aur la Jocurile Olimpice. Vorbim de un campion olimpic și trebuie să identificăm sursa financiară, că nu putem lăsa să treacă așa reușita lui Marian Enache. Va fi ceva simbolic care nu acoperă nici munca și nici performanța, dar trebuie să primească și de la noi ceva.", a declarat Ilie Petroi, primarul din comuna Aninoasa.

Edilul a spus că i-a trimis și un mesaj campionului medaliat cu aur la Paris.

Vizualizări: 1,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: