Au refuzat masă caldă pentru elevi și le-au luat sandvișuri 

Cadrele didactice din Tismana le-au refuzat elevilor dreptul la o masă caldă. Consiliul de administrație al unității de învățământ a votat ca elevii să primească în loc de o masă caldă, un sandviș și un fruct.




Programul "Masa caldă" ar trebui implementat și în unitățile de învățământ din orașul Tismana numai că elevii de aici au fost privați de o mâncare sănătoasă.


Nu mai puțin de 520 de copii mănâncă zilnic sandvișuri in loc de o ciorbă sau felul doi, pentru că așa li s-au părut mai comod cadrelor didactice de la Tismana.


In timp ce elevii din Tismana primesc sandviș copiii din alte localități din județul Gorj mănâncă mâncare adusă de o firma de catering. 'Incredibil...ce masa oferă primarul Remetea copiilor la școală...pe o mulțime de bani...

Asta este masa aia caldă cu care se laudă... Și care nu a avut nici măcar bun-simțul să o dea unui restaurant local, sau poate a gândit că un restaurant local nu ii poate oferi  șpaga necesară.Sincer ne merităm soarta", se revoltă un localnic în spațiu public.

"Noi ca și primărie am trimis la școală adresă pentru masă caldă, însă în Consiliul de Administrație al școlii s-a votat să primească sandviș cu măr. Noi am respectat decizia lor ca să nu pierdem banii. Nu au vrut ciorbiță și felul doi că nu vor să se complice și au ales pachetul alimentar cu sandviș la care se adaugă și un măr", a declarat Narcis Remetea, primarul din Tismana.


Masă caldă decontată pentru un elev este de 15 lei. La Tismana se oferă o chiflă, o felie de salam, șuncă presată sau cașcaval cu salată și un măr.

Galerie foto


Vizualizări: 3,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: