Au purtat cămăși tradiționale la votare

Melania Lera, candidata PNL pentru funcția de primar al comunei Baia de Fier, s-a prezentat la urna de vot îmbrăcată în tradiționala cămașă românească. Gestul său a fost interpretat ca un omagiu adus tradițiilor și valorilor locale.


”Am vrut să port ie pentru că am învățat de la bunica mea că în zilele importante trebuie să te îmbraci cu cele mai bune haine. Pentru mine această ie este cea mai frumoasă haină pe care o pot purta într-o zi așa importantă. Este expresia tradițiilor noastre, rădăcinilor noastre din Baia de Fier.

Am votat pentru ca Baia de Fier să meargă înainte. Am votat pentru o comunitate unită, pentru un nou început”, a spus Melania Lera.


Lera nu a fost singură în această zi importantă, ea fiind însoțită de Mihai Olaru, consilier județean și candidat pe lista de consilieri ai acesteia, dar și de alți consilieri. 

„Am dorit să aduc un omagiu tradițiilor noastre și să arăt că respectăm valorile comunității noastre. Sunt mândru să port astăzi această cămașă tradițională, simbol al identității noastre culturale”, a declarat Olaru la ieșirea de la urne.

Votarea continuă în Baia de Fier, unde se înregistrează o prezență bună, de circa 40% la această oră, iar rezultatele sunt așteptate cu nerăbdare de toți locuitorii comunei.

Galerie foto




Vizualizări: 2,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: