Au cerut ajutorul primarului pentru a tăia lemne de foc

Sătenii din comuna Roșia de Amaradia au cerut ajutorul autorităților locale pentru a-i sprijini în întocmirea documentației necesare pentru a obține lemne de foc din pădure. Deși sunt proprietari, oamenii au nevoie de mai multe aprobări pentru tăieri.

Autoritățile locale au stabilit o întâlnire între proprietarii de pădure și reprezentanții silvici pentru a rezolva această problemă.

"Având în vedere solicitările verbale ale proprietarilor de pădure de a fi sprijiniți în demersurile lor pentru a tăia lemne de foc din suprafețele cu vegetație forestieră, proprietăți private, îi anunț că am planificat, împreună cu 'Direcția Silvică Gorj', o întâlnire marți, 06.08.2024, la ora 09:00, la sediul primăriei. Proprietarii de pădure sunt rugați să aducă actele de proprietate. Vor veni și reprezentanții 'Ocolului Silvic Polovragi' pentru a pregăti documentațiile fiecărui solicitant în vederea marcării lemnelor pentru foc. Am stabilit această întâlnire cu scopul de a evita deplasarea cetățenilor, proprietarii de pădure, la sediul ocolului silvic", anunță primarul din comuna Roșia de Amaradia.

Vizualizări: 1,208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: