Asistenta Janina Moldoveanu se întoarce la serviciu. Ea a fost grav rănită într-un accident rutier!

Asistenta medicală a Serviciului Județean de Ambulanță, care a fost la un pas să își piardă viața într-un terbil accident rutier, se va întoarce la muncă. Informația a fost confirmată de managerul SAJ Gorj. În decembrie anul trecut, Janina Moldoveanu și colegul său de echipaj au fost implicați într-un grav accident rutier. Ei se aflau în misiune și, din păcate, pacientul pe care îl transportau nu a supraviețuit impactului dintre ambulanță și un TIR care nu le-a acordat prioritate de trecere.

După o lungă perioadă de spitalizare și luni de zile în care s-a aflat în recuperare, acasă, Janina Moldoveanu se va alătura colegilor de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj.

„Din informațiile pe care le am, pe 16 octombrie se va întoarce la serviciu colega noastră, asistenta Janina Moldoveanu. Ea a fost implicată într-un accident rutier, în luna decembrie a anului trecut. În acel acccident a fost rănit și șoferul autospecialei. Din fericire, cei doi au scăpat cu viață. Incidentul este încă o dovadă a riscului la care sunt supuși angajații acestui serviciu, mai ales în contextul actual, când infrastructura este improprie numărului de mașini tot mai mare”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

Vizualizări: 2,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: