Arestat pentru distrugeri şi ameninţări

În dimineața zilei de 22 iulie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a primit o sesizare alarmantă de la un bărbat din localitatea Telești. Conform apelului de urgență, un bărbat de 32 de ani, din Târgu Jiu, a pătruns ilegal în curtea imobilului său și a distrus mai multe elemente de caroserie ale propriului autoturism cu o țeavă metalică.

Echipele de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări și a evalua situația. Prejudiciul cauzat în urma acestei infracțiuni se ridică la valoarea de 3000 de lei.

Însă, evenimentele nu s-au oprit aici. În aceeași zi, la Postul de Poliție Ciuperceni, o femeie de 30 de ani, fiica apelantului, a raportat că este amenințată de fostul său concubin. Oamenii legii au descoperit că bărbatul în cauză se afla deja în custodia lor pentru incidentul anterior, dar chiar și în această situație, el și-a manifestat o atitudine agresivă, continuând să o amenințe pe femeie.

S-a emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 32 de ani, iar ulterior, acesta a fost reținut de către polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. 

Astăzi, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale, pentru a răspunde pentru faptele sale grave. Bărbatul se află în control judiciar, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, în contextul în care avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și pentru furt calificat.


 
 
 

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: