Târgu Jiu, după furtună: Mașini distruse, acoperișuri rupte de vânt

Imagini apocaliptice în Târgu Jiu după furtuna de noaptea trecută. Mai multe mașini au fost distruse după ce s-au prăbușit pe ele acoperișuri de pe blocuri sau copaci. 

"N-am mai văzut așa ceva, așa vijelie puternică", a transmis un târgujian care a postat pe Facebook cateva fotografii cu prăpădul lăsat în urmă de furtună.

Oamenii s-au trezit cu autoturismele sub bucăți de tabla ori cărămizi și nu știu cine va plăti pagubele mai ales în cazurile unde nu există asigurare Casco. 

Mai multe zone din Târgu Jiu au rămas fără curent după ce vântul a rupt cabluri electrice și a aplecat stâlpi de electricitate. 

Până acum, autoritățile nu au transmis un bilanț al intervențiilor de noaptea trecută.

Update 10.25:

"In urma fenomenelor meteo de noaptea trecuta ISU Gorj a fost solicitat sa intervina la 32 de situatii de urgență, astfel:

- 28 de interventii pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil in localitatile Tg-Jiu, Alimpești, Broșteni, Cătunele, Motru, Slivilesti, Tismana, Pestisani, Turceni, Saulesti, Vladimir, Brănești.

- 3 interventii pentru degajarea acoperișurilor luate de vant (2 in municipiul Tg-Jiu si 1 in localitatea Hurezani).

- Totodată, in urma unei pene de curent aparute, am fost solicitati de catre reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Tg-Jiu pentru a le pune la dispozitie, preventiv, un generator de curent de capacitate mare. Un urma penei de curent, generatorul spitalului a intrat in funcțiune, dar pentru siguranta pacienților am transportat la spital un generator de mare capacitate. Nu a fost nevoie sa conectam generatorul nostru pentru ca problema a fost remediata rapid!

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit si niciun pacient nu a fost in pericol din cauza penei de curent", a transmis ISU Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 4,888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: