Cum a fost prins Petre Stăncioi. Mărturiile polițiștilor care l-au încătușat!

Interlopul Petre Stăncioi, căutat de șapte zile după ce a împușcat un om, nu a ripostat când a fost prins de polițiști. Si-a aruncat arma pe câmp, iar oamenii legii i-au mai găsit 14 gloanțe într-o borsetă. Bărbatul se afla pe o bicicletă când a fost văzut de polițiști, a încercat să fugă, dar când aceștia au tras câteva focuri de avertisment nu s-a mai opus încătușării. "Sunt cuminte!", le-ar fi spus polițiștilor. 

Petre Stăncioi a fost găsit, după șapte zile, în apropierea unei balastiere, în cartierul Iezureni. Surse spun că acesta avea de gând să meargă spre casa fostei sale soții să-și ducă planul de răzbunare la capăt. 

Doi polițiști l-au văzut, l-au urmărit și au cerut întăriri ca să-l prindă. "A fost observată persoana, știți că era o persoană periculoasa. Am alertat colegii care se aflau în apropiere. El a fost surprins de prezența noastră, ne-a văzut. Când ne-a zărit, nu s-a ferit, au sosit și colegii mei și a fost încătușat. Înainte, a încercat să fugă. Se afla pe o bicicletă si deplasarea s-a făcut pe bicicletă, dar nu a intenționat să folosească arma sau să riposteze", a spus unul dintre polițiștii care l-au văzut pe Stăncioi. 

La fața locului, criminaliștii au găsit arma și 14 gloanțe într-o borsetă pe care bărbatul o avea la el. "Si-a îndreptat mâna spre o geantă. În momentul acela, au fost executate focuri și ulterior a fost imobilizat. În borsetă erau doar gloanțele, arma a apucat să o arunce", a spus un alt polițist care a participat la intervenție.

În final, Stăncioi a fost dus în arestul IPJ Gorj, unde va rămâne până când se va încheia procesul în care va fi judecat pentru tentativă de omor. L-a împușcat pe actualul soț al fostei sale neveste de patru ori, apoi a dispărut. El avea deja o condamnare de doi ani de închisoare pentru șantaj. 

Pentru prinderea sa, a fost o mobilizare impresionantă. Sute de polițiști din Gorj și din județele învecinate, profileri trimiși din București, drone, câini de urmă, camere cu termoviziune și un elicopter au făcut parte din misiunile de căutări.

Galerie foto




Vizualizări: 6,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: