Arest preventiv pentru bărbatul care a înjunghiat contabila din Baia de Fier

Argeșeanul care a înjunghiat contabila din Baia de Fier a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este cercetat pentru omor calificat. 

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, va fi supus și unei expertize psihiatrice. Medicii vor să stabilească dacă a avut discernământ în momentul în care a comis oribila crimă. 

Mariana Guțu avea 57 de ani. Îl cunoscuse pe Ginel pe internet. El este dintr-o comună din Argeș și se mutase la ea, în Baia de Fier, în urmă cu patru ani. Nimic nu avea să prevestească tragedia de la sfârșitul săptămânii trecute. Atât apropiații, cât și vecinii sau colegii spun că cei doi nu s-au certat niciodată și se înțelegeau bine.

În urma unui conflict spontan, duminică, bărbatul a înjunghiat-o pe Mariana de mai multe ori până a lăsat-o fără suflare, șocând întreaga comunitate. 

Dacă se va dovedi că a avut discernământ, riscă să-și petreacă restul vieții în spate gratiilor. Potrivit unor surse, bărbatul ar avea o afecțiune psihică și se afla sub tratament, dar nu-și mai luase pastilele de câteva zile.

Vizualizări: 1,197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: