Apel umanitar pentru un copil bolnav: "Raul nu a alergat niciodată"

Un băiețel din municipiul Târgu Jiu are nevoie de ajutor! Suferă de o boală gravă, distrofie musculară, despre care se credea că nu are leac. Recent, o clinică de specialitate, din Spania, a oferit o rază de speranță. Însă, tratamentul este imposibil de achitat din veniturile familiei modeste, din care provine Raul.

"Raul nu a alergat niciodată. Nu știe ce înseamnă joaca cu mingea sau năzbâtiile prin parc", își începe povestea, Oana, mama lui Raul.

Lucrează la un depozit de materiale de construcții, din municipiul Târgu Jiu și i-ar trebuie încă 3-4 vieți ca să strângă banii pe care-i cer medicii spanioli. Timpul, însă, nu este de partea lui Raul. Viața lui atarnă de un fir de păr, dar Oana nu se dă bătută, acum, cu atât mai mult cu cât lui Raul i s-a ivit o șansă.

"Încerc să fac totul ca puiul meu să aibă o viață lângă și fericită... Când nu mă vede, plâng de durere, plâng pentru că știu ce înseamnă distrofia musculară. Știu că speranța de viață este mică, știu ca mușchii lui vor muri rând pe rând. Raul nu știe ce se întâmplă cu el, mă întreabă mereu când îi vor trece furnicuțele de la picioare și când va putea alerga și el. A trecut prin multe operații, însă pentru boala lui până acum nu a existat tratament. Acum a apărut o singură șansă. Una singură, pe care dacă o ratăm, boala va fi nemiloasă cu copilul meu. A apărut un tratament care acum este în faza de testare, însă pentru a intra în programul de testare, trebuie să ajungem la spitalul din Barcelona și să achităm suma de 10.802 euro.

Știți cum e să ai o singură șansă în viață? E ca și cum ai începe să te sufoci și te zbați pentru ultimul strop de aer. Așa lupt acum eu pentru singura șansă a copilului meu.

Vă implor din inimă, vă rog să ne ajutați! Nu vreau și nici nu îi pot spune copilului meu că el nu va umbla niciodată. Când îmi vorbește despre viitorul lui, izbucnesc în plâns

Inima nu mă lasă să îi spun care este viitorul care îl așteaptă dacă nu reușim să intrăm în programul de testare a tratamentului", mărturisește Oana.

Povestea lui Raul a fost preluată de Asociația Noel și până acum s-au strâns aproximativ 5000 de euro din donații. Lupta pentru strângerea banilor necesari este abia la jumătate. Cei care doresc să îl ajute pe Raul o pot face donând în unul din conturile de mai jos.

Metode prin care se poate dona cu mențiunea Raul.

? Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel

? Donații cu cardul prin Facebook fundraiser https://www.facebook.com/donate/811140707416093/

? Paypal: paypal.me/asociatiaNoel

? Donații cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza/doneaza-cu-cardul/

? BT Pay: 0752076131

? Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

? Sponsorizări firme/ redirecționare impozit: https://asociatianoel.ro/.../sponsorizare-redirectionare.../

Vizualizări: 1,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: